søndag den 31. januar 2016

Stempling over ink blending gennem stencil

På StampNation kurset Technique Toolbox: Creative Stenciling dag 3 var emnet stempling over baggrunde med ink blending gennem stencils Catherine Pooler viste teknikken med 2 kort.

Jeg valgte at lave et "mandekort" med denne teknik.....


Stencilen var lidt for smal til min "kortfront" så jeg flyttede den undervejs, det var lidt bøvlet at undgå en tydelig "streg" der hvor "kanten" var det meste af tiden, men synes det gik.

Har stemplet med den sorte sværte 3 gange ved hjælp af MISTIen så det blev HELT sort og tydeligt at se oven på det mørkebrune.

Materialer: Neenah solar White, Tim Holtz layering stencil Honeycomb THS005, Distress ink Brushed corduroy + Ground espresso, Hero arts clings Watch gears CG421, VersaFine onyx Black, MISTI, Tillykke stempel fra Scrapper.

To foreign visitors: the word mean congratulations.

Tak for besøget :)

fredag den 29. januar 2016

Watercolored Stencil

På StampNation kurset  Technique Toolbox: Creative Stenciling dag 8 var emnet Watercolored Stencil som Maureen Merritt demonstrerede i en video.

Det er jo en dejlig enkelt teknik blot at lave en godt våd watercolor baggrund og så ligge en stencil ovenpå mens den tørre :)


Bagefter har jeg skåret den ud med en helt ny kantdie. Blomsten er skåret ud i bred glimmertape også med en ny die. Herligt at få leget lidt med nogle nyindkøb :)

Tillykke er stemplet ved hjælp af MISTIen 3 gange så det blev HELT sort.... Det er jeg rigtig glad for at kunne nu - især som her på lidt "groft" papir hvor første aftryk bliver ret dårligt/plettet. Så heja for MISTIen :)

Materialer: Watercolor karton, Distress ink seedless Preserves + victorian velvet + worn lipstick + festive berries, Stencil fra Søstrene Grene, Glimmertape Marquee love fra Heidi Swapp, Memory Box die Perky Poppy, Nellie Snellen Edging Dies ED002, VersaFine onyx Black, Tillykke stempel fra Scrapper, halvperler fra lageret.

To foreign visitors: the word mean congratulations.

Mange tak for besøget og god weekend :)

onsdag den 27. januar 2016

Selective Stenciling

På StampNation kurset Technique Toolbox: Creative Stenciling dag 9 var emnet Selective Stenciling with Zig Markers. CatherinePooler stod for dagens video og 2 lækre kort :)

Jeg havde klart lyst til at prøve teknikken med kun at farve gennem udvalgte dele af stencilen og at bruge en form for Wartercolor, men jeg har desværre ikke nogen Zig markere :( Har lige læst at Gitte fra Hobbyboden for dem hjem i løbet af foråret JAAAA

Så jeg har brugt Faber Castell farveblyanter som kan kombineres med vand i stedet for.....


Først har jeg tegnet gennem stencilen og bagefter brugt en vand pensel til at blande farverne med.

Da de 2 "fjer" blev "lyse og sarte" i farverne har jeg holdt kortet i lyse og forårsagtige farver.

Materialer: Watercolor karton, die fra sættet Gothic Border Squares fra Tonic, Stencil fra TheCraftersWorkshop Mini Fancy Feathers, Faber Castell farveblyanter, AC karton, Tillykke stempel fra Scrapper, VerssaFine onyx black, MISTI, bakers twine, træperler fra Søstrene Grene.

To foreign visitors: the words mean congratulations.

Tak for kigget :)

mandag den 25. januar 2016

Glitter gennem stencil

På Stampnation er der i øjeblikket et kursus der hedder Technique Toolbox: Creative Stenciling. På kursets dag 6 var emnet Glittered Stencils og CatherinePooler viste teknikken i en video.

Det grisser bare VIRKELIG meget at arbejde med glitter!!!! Og det tog også lidt tid at drysse de 2 farver i "blomsterne" i bitte små portioner af gangen da de jo helst skulle blive nogen lunde ens ;) Så da jeg var færdig med det store "baggrunds" stykke besluttede jeg at lave 2 kort ud af det :) Jeg har fået det ene stykke lavet til et færdigt kort.....


Materialer: TheCraftersWorkshop Template Mini Peacock Pattern, Dobbelt klæbende tape, Wow glitter Carrot og Grimson, Finnabair glitter Ebony, VersaMark, AC Glitter tape Rouge, Marianne silver selection Craftables die CR1323, Stick it, Nellie's Shape dies SD041, AC karton.

To foreign visitors: the words mean heartfelt congratulations.

Tak for besøget og god uge :)

torsdag den 14. januar 2016

Inkblending gennem stencil.

I anledning af StampNations 5 års fødselsdag har "forum" foræret alle medlemmer et gratis kursus Technique Toolbox: Creative Stenciling  YAY (det bliver senere muligt at købe for alle).

Det startede i mandags med en lang video fra Catherine Pooler og 10 kort eksempler med
Basics of Stenciling. Jeg har ikke nået at lave noget kort dertil endnu.

Dagens kort er lavet til kursets dag 2 hvor Maureen Merritt viser en video med Masking and Sponging with Stencils.


Jeg har med en die skåret et rundt hul i noget marskin paper som er sat over kortfronten, Derefter har jeg inket med Disress ink Picked raspberry og Mermaid lagoon gennem stencilen no. 9 fra Crealies.

Så har jeg farvet et lille stykke papir med Metallic lustre Black Shimmer. I det har jeg skåret med CR1307 fra Marianne silver selection (og embossed med gummimåtten) og med SD041 Shape Dies fra Nellie Snellen.

Har sat det på en base og en matte i farver der passer og pyntet med lidt rhinsten og mini halvperler.

Jeg elsker ink blending med distress inks især gennem stencils så dette kursus starter perfekt :)

To foreign visitors: the words mean Congratulations on the day.

Tak fordi du kiggede med!

mandag den 11. januar 2016

Hugs

Dette kort er lavet for et stykke tid siden men det var smuttet at få det på bloggen pga. alle julekortene :)

I forbindelse med World Card Making Day blev der startet flere udfordringer på StampNation. Dette kort er lavet til den udfordring der hed Israel (der var nogle inspirations billeder).


Det brune mønster er skåret på Cameoen og det er fra shoppen. Hugs er også skåret på Cameoen i 4 lag det øverste har jeg malet med guld. Har prikket huller i kanten af vellummen men det er ikke så tydeligt her på billedet

Tak for besøget.

lørdag den 2. januar 2016

Tim Holzt inspireret julekort 2

Kortet i dag er et af de første julekort jeg startede på men et af de sidste der blev færdige ;)

Det meste er lavet samtidig med dette kort Tim Holzt inspireret julekort og igen med inspiration fra denne tut (havde stort set igen af materialerne så har eksperimenteret med hvad jeg havde).


Jeg var ikke "tilfreds" med hvordan det så ud så limede ikke "tingende" på...... Men så købte min mor en "fyrretræs" die ....... Den lånte jeg og så syntes jeg det "virkede" ;)

Tak for besøget!